De Roze Studio bevindt zich op de enorme voormalige scheepswerf NDSM, nu de grootste broedplaats voor kunstenaars met wel 100 ateliers:
laat je niet van je pad brengen en gebruik Google Maps, pinnpoint staat exact op ons dakluik, dan slaag je zeker voor de speurtocht!


Met de auto:
Je kan tot voor onze deur komen, er zijn honderden parkeerplaatsen op de werf maar let op want het is betaald parkeren; je vindt overal parkeerbetaalautomaten.
Gelukkig is het goedkoop.
Te voet en met de fiets:
Kom je vanuit de stad dan heb je geluk want dan mag je op minicruise! Keuze uit CS of Pontsteiger; check de Pontveer-app voor vertrektijden.
Je hebt de grote NDSM-kraan al gezien vanaf het pontje; daar ga je nu op af! Je passeert deze links waardoor de grote scheepsbouwloods met de grote blauwe deuren aan je linkerhand hebt. Sla achter deze loods direkt het hoekje om naar links, en ga rechtdoor. Bij het hek van scheepswerf Rhebergen sla je linksaf, en je bent gearriveerd in de groene oase van de buitentuin van de Roze Studio; ingang door (de transparante roldeur waarop nummer 22) of neem de zwart/geel gestreepte nooduitgang  de loods in, direkt de rechter trap op waardoor je direct op onze verdiepingsvloer binnenkomt;

WELKOM!

voorgevel Roze Studio NDSM

Voorgevel Roze Studio NDSM