De Roze Studio bevindt zich op de enorme voormalige scheepswerf NDSM, met wel 100 kunstenaars-ateliers, alwaar de huisnummering onlogisch is en TomTom de weg kwijtraakt. Er zijn veel wegomleggingen om ons heen op het moment, dus laat je niet van je pad brengen!

Om ons direct te vinden heb je echt je smartphone nodig!! Typ de Roze Studio in, in de app Google Maps; de pinnpoint staat exact op ons dakluik, dan slaag je zeker voor de speurtocht!


Parkeren:
Let op, onlangs is ook hier betaald parkeren ingevoerd op elke lege plek, en parkeerbeheer schrijft bonnen uit!Met de auto:
Neem vanaf de ringweg A10 de afslag Oostzanerwerf-S118 richting Tuindorp Oostzaan, en volg de bordjes IJkantine / NDSM-veer. Voor betaald parkeren volg je uiteindelijk de bordjes van café Noorderlicht (NDSM Plein 102 1033WB), en parkeer aldaar.
Te voet en met de fiets:
Neem aan de noordzijde van Amsterdam CS het meest linker veerpontje CS / NDSMwerf – dat vertrekt elk uur om 15 en 45,  in de spits elk kwartier-, en arriveer na deze minicruise van 10 minuten op de NDSM-werf. Je hebt de grote NDSM-kraan al gezien vanaf het pontje; daar ga je nu op af! Je passeert deze links waardoor de grote scheepsbouwloods met de grote blauwe deuren aan je linkerhand hebt. Sla achter deze loods direkt het hoekje om naar links, en loop rechtdoor. Bij het hek van scheepswerf Rhebergen sla je linksaf, en je bent gearriveerd in de groene oase van de buitentuin van de Roze Studio; ingang door (de transparante roldeur waarop nummer 11, cq) de zwart/geel gestreepte nooduitgang  de loods in, direkt de rechter trap op; WELKOM!route CS naar Roze Studio